• 2,5 dl (225 g) sokeria
  • 3 rkl (60 g) hunajaa
  • 0,5 dl vettä
  • 1 tl sitruunahappoa
  • ripaus tai loraus jauhettua propolista tai propolisuutetta.

Öljyä kumikäsineet, 2 silikonilastaa, sakset ja silikoninen työskentelypinta huolellisesti rypsiöljyllä. Kiehauta sokeri-hunajaliemi koko ajan sekoittaen ja jatka kuumentamista 162 asteeseen (tarvitaan lämpömittari).

Kaada karamelliseos öljytylle työpöydälle ja odota muutama minuutti. Ripottele sitruunahappo massan pinnalle ja sekoita lastojen avulla nostellen reunoilta keskelle päin. Lisää propolis, kun massaa on helpompi käsitellä. Jaa pienemmiksi paloiksi, jotka pyörittelet käsissä tangoiksi. Leikkaa tangosta sopivan kokoisia karkkipaloja ja pyöräytä pölysokerissa jäähtyneenä.